DESIGN-URI MODERNE CREATE DE PROFESIONISTI!

null
Intr-un spatiu modern, cu dotari de ultima ora in domeniul tamplariei din PVC, firma noastra alaturi de producatorul sistemelor de profile REHAU, da tonul pe piata ferestrelor din zona Radauti, la un nou standard calitativ.

Pentru aceasta combinam tehnologia moderna, experienta acumulata in timpul anilor, cu noile sisteme de profile cu 5 si 6 camere de izolare din P.V.C. REHAU si tehnologia geamului termopan Low E. Prin investitiile facute, firma noastra a reusit sa automatizeze intregul proces de productie, asigurand totodata si spatii de depozitare a profilelor si produselor finite, ajungand astfel sa impuna o calitate a produsului finit mult mai ridicata.

SERVICII IN ANTREPRIZA

Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat,
pentru firme in cautare de subcontractori in Radauti si imprejurimi.

CONSULTANTA TEHNICA DE SPECIALITATE

Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC, putem oferi consultanta de specialitate tuturor celor interesati în achizitii sau renovari.

SERVICIILE NOASTRE

null
Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC, putem oferi consultanta de specialitate tuturor celor interesati în achizitii sau renovari.
null

Masurarea exacta a dimensiunilor de executie

null

Indicarea celor mai potrivite solutii tehnice pentru ferestrele dvs.

null

Oferim consultanta in alegerea produselor

null

Stabilirea termenului de livrare si/sau monta

null

Montajul profesionist al tamplariei si al accesoriilor aferente

null

Inlocuirea geamului termoizolant

null

Refacerea deschiderilor si construirea de noi deschideri

null

Inlocuirea de balamale, manere sau garnituri uzate

De ce sa ne alegi?

null

Seriozitate

Calitatea produselor noastre si seriozitatea de care am dat dovada ne-au creat rapid un nume in domeniul in care ne desfasuram activitatea.
null

Promptitudine

Intrucat misiunea noastra este sa satisfacem nevoile si cerintele clientilor nostri, am facut toate eforturile necesare pentru calitatea serviciilor si produselor noastre intr-un timp cat mai scurt
null

Profesionalizm

Nu va lasati pacaliti de limbajul direct, amical si glumet. In spatele lui se afla o echipa de profesionisti foarte seriosi care pun suflet in tot ce fac.
null

Siguranta si garantie

Va oferim siguranţa şi rezistenţa garantata! Aceste atuuri sunt determinate de complexitatea sistemului de feronerie utilizat care trebuie sa ofere o garantie adecvata.

Serjexim

Traditionalism si experienta
null
Dorinta noastra este de a ne mentine in continuare pozitia pe piata romaneasca in domeniul profilelor din PVC, destinate ferestrelor si usilor si continuarea politicii de expansiune pe pietele externe.
Vom asigura in permanenta o gama complexa de profile din PVC si accesorii care sa raspunda pe deplin atat cerintelor partenerilor nostri cat si a clientilor, bazandu-ne pe traditia si experienta firmei noastre si pe profesionalismul angajatilor nostri, un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou.
Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact