Rulourile exterioare ofera un grad ridicat de protectie fata de caldura solara, izoleaza termic locuinta in timpul sezonului rece, izoleaza incaperile din punct de vedere fonic, prezinta oportunitatea de a obtura lumina complet, asigura confortul si intimitatea specifica unui camin familial, ofera protectie impotriva actiunilor externe de ordin mecanic.

In timpul sezonului cald acestea reprezinta o bariera constanta impotriva caldurii exterioare, iar in timpul anotimpurilor reci mentin un echilibru termic constant. Acestea sunt produse foarte durabile, a caror testare anterioara asigura indeplinirea standardelor calitative necesare.

Utilitatea acestor produse atinge diverse planuri, oferind clientilor functionalitatea sub multe aspecte:

  • Protectie superioara impotriva temperaturilor extreme: 95% din razele ultraviolete nu ating fereastra respectiva
  • Posibilitatea de a opta pentru umbrirea integrala fata de o anumita fereastra, indiferent de momentul zilei
  • Izolare fonica
  • Intretinerea este minima, fiind suficienta curatarea prafului cu o laveta umeda
  • Obtinerea unei note estetice stilizate  prin gama variata de modele, materiale si nuante
  • Operarea facila din interiorul camerei, prin diverse mecanisme de actionare

Acest mecanism de functionare este destinat cladirilor cu ferestrele situate la inaltimi mari, integrate de obicei in arhitectura diverselor institutii publice. Benenficiul principal al acestora este reprezentat de faptul ca actionarea se poate initia din orice colt al incaperii, prin intermediul unei telecomenzi.

Utilitatea este determinata si de posibilitatea de a programa telecomanda astfel incat pozitia rulorurilor sa oscileze in functie de momentul zilei. Programarea telecomenzii reprezinta un avantaj in stabilirea gradului de patrundere a intensitatii luminoase in cadrul respectiv.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact