Rulourile exterioare ofera un grad ridicat de protectie fata de caldura solara, izoleaza termic locuinta in timpul sezonului rece, izoleaza incaperile din punct de vedere fonic, prezinta oportunitatea de a obtura lumina complet, asigura confortul si intimitatea specifica unui camin familial, ofera protectie impotriva actiunilor externe de ordin mecanic.

In timpul sezonului cald acestea reprezinta o bariera constanta impotriva caldurii exterioare, iar in timpul anotimpurilor reci mentin un echilibru termic constant. Acestea sunt produse foarte durabile, a caror testare anterioara asigura indeplinirea standardelor calitative necesare.

Utilitatea acestor produse atinge diverse planuri, oferind clientilor functionalitatea sub multe aspecte:

  • Protectie superioara impotriva temperaturilor extreme: 95% din razele ultraviolete nu ating fereastra respectiva
  • Posibilitatea de a opta pentru umbrirea integrala fata de o anumita fereastra, indiferent de momentul zilei
  • Izolare fonica
  • Intretinerea este minima, fiind suficienta curatarea prafului cu o laveta umeda
  • Obtinerea unei note estetice stilizate  prin gama variata de modele, materiale si nuante
  • Operarea facila din interiorul camerei, prin diverse mecanisme de actionare

Actionarea manuala reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de manevrare a rulourilor exterioare, procedeu realizat cu ajutorul unei tije care permite inchiderea si deschiderea acestora. In acest mod, se asigura toate beneficiile mentionate, fara a necesita o conexiune la o sursa de energie. Mecanismul de functionare se bazeaza pe integrarea unui arc ce permite o operare usoara, indiferent de caracterisiticile dimensionale ale ferestrelor, sau de panta acoperisului.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact