Cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort vara – iarna mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate.

Caracteristicile SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte), cât si în cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli etc).


Avantaje

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te transforma într-un martor pasiv al succesiunii anotimpurilor în interiorul casei tale, asigurându-ți confortul termic ideal indiferent de schimbarile vremii. Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION pierzi noțiunea timpului datorita mediului ambiental creat de temperatura optima constanta și aportul de lumina ideal pe tot parcursul anului.

null

Primavara

Cu SGG PLANITHERM 4S / 4S II capriciile vremii nu mai contează. În această perioadă a anului, vitrajele ® izolante care au SGG PLANITHERM 4S / 4S II asigură un – izolaţia termică asigură temperatura ideală indiferent de schimbările vremii.
null

Vara

Datorită funcţiei sale de control solar, ® SGG PLANITHERM 4S / 4S II reflectă de două ori mai multă energie solară decât un vitraj dublu obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară. – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare. – limitarea cantităţii de energie solară care pătrunde în casă diminuează nevoia de utilizare a aerului condiţionat..
null

Toamna

Cu 4S / 4S II tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă. – sunt suprimate costurile premature pentru încălzire.
null

Iarna

Sticla 4S/4S II reprezinta o treapta in plus pe scara evolutiva a produselor de confort ambiental, oferind o izolatie de 3 ori mai mare decat a vitrajelor duble abosnuite. Principalele avantaje in sezonul rece sunt caldura si confortul asigurat de acestea. Cu sticla 4S/4S II se vor inregistra diminuari ale pierderilor de caldura, iar climatizarea interioara in apropierea ferestrelor va fi imperceptibila.

TIPURI DE APLICATII:

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate.
– Ferestre si luminatoare
– Usi de terase si alte tipuri de usi exterioare


SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se combina perfect cu toate tipurile de tâmplarie: PVC, lemn, aluminiu, iar în proiectele de renovare, unitatile de vitraj cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION pot fi folosite în ramele existente.

Posibilitati de prelucrare

  • Vitraj izolant: Depunerile SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se pozitioneaza întotdeauna pe fata #2 a vitrajului izolant.
  • Laminare: Sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION poate fi laminata cu conditia ca depunerea sa nu fie în contact cu filmul de PVB.
  • Montarea vitrajelor: Vitrajele cu sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION trebuie montate conform standardelor în vigoare si instructiunilor generale de procesare.

Gama si performantele

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact