Ferestrele din profile GENEO reprezinta o inovatie deosebita, ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun în umbra sistemele de ferestre dezvoltate pâna în prezent.

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adâncimea de 86 mm care există în acest moment pe piaţa de construcţii. Particularitatea sistemelor GENEO®, este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit din fibre de sticlă conferă profilului o stabilitate deosebită.

Prin această tehnică, armaturile de oţel nemaifiind necesare, se asigură o reducere a costurilor cu 90%. În acest fel, GENEO® asigură cele mai bune valori de izolaţie termică, eliminându-se punţile termice cauzate de utilizarea armăturilor de oţel. Chiar şi normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV), sunt realizate peste cerinţe cu GENEO®. În acelaşi timp, sistemul de ferestre oferă premisele pentru design şi confort, fără a fi nevoie de soluţii de compromis.

1.Garnitura de mijloc-profilul GENEO, cu trei nivele perimetrale de garnituri, asigura o izolare optima si garanteaza o lunga perioada de viata.

2.Cea mai buna forma-GENEO ofera forma si modelul potrivit pentru multe solutii arhitectonice, astfel aceste tipuri de ferestre pot fi individualizate si adaătate armonios la conceptul arhitectual.

3.Izolare termica optimizata-GENEO dispune de camere functionale care pot fi utilizate pentru diverse aplicatii(Exemplu: optimizarea calitatilor cu module termice pentru un plus de izolare termica.)

4.Miezul profilului, RAU-FIPRO-realizat din materialul revolutionar RAU-FIPRO, confera sistemului de profile GENEO stabilitate maxima.

5.Design simplu-constructia profilului permite un contur elegant, suplu chiar si in cazul elementelor mari.

Noua dimensiune in constructia ferestrelor – avantaje:

  • Primul sistem de profile armate integral
  • Realizat din materialul revolutionar RAU-FIPRO
  • Profilul cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa sa, pentru ferestre destinate caselor de la un consum energetic redus (de ex. Uw= 1,1 W/m2K) pâna la case pasive (de ex. Uw= 0,73 W/m2K)
  • Cea mai înalta clasa de izolare fonica în absenta armarii cu otel, cu valori neegalate pâna în prezent (sticla 50 dB = R 47 dB), în clasa de izolare fonica 5, inclusiv izolare termica optim
  • Protectie antiefractie pâna la clasa de rezistenta 3. Clasa de rezistenta 2 fara armare cu otel – inclusiv izolare termica optima
  • Suprafete REHAU de calitate consacrata, netede, cu aderenta redusa a impuritatilor, curatare usoara
  • Efort de închidere optimizat pentru un nivel maxim de confort
  • Elemente de mari dimensiuni cu contururi suple adecvate captarii optime a energiei solare si ideale pentru arhitectura moderna
  • Investitie cu grad înalt de siguranta, prin respectarea standardelor actuale si viitoare privind economisirea de energie în constructii EnEV* si, în consecinta, mentinerea valorii imobilului pe termen lung.

Izolare termica imbatabila

Din punct de vedere energetic, GENEO este cel mai bun profil de ferestre existent în acest moment pe piata pentru o adâncime constructiva de 86 mm. Din profi lele GENEO® se realizeaza ferestrele cu cea mai ridicata efi cienta energetica din clasa lor. Aceasta va ofera confortul pe care l-ati dorit întotdeauna.

Reducerea costurilor de energie

Ferestrele din profilele GENEO deschid o noua dimensiune a confortului. Ele dispun de proprietati excelente de izolare, care contribuie la reducerea semnificativa a costului de energie (Uf=0.99 W/m2K). Constructia profilului armata integral nu numai ca impiedica puntile termice prin care s-ar putea pierde energia, ci si ofera in acelasi timp si spatiu in camerele profilului. Acestea se pot utiliza optional pentru introducerea de thermomodule termice, care imbunatatesc aditional izolarea termica(Uf pana la 0.86 W/m2K). Intr-o alta varianta de constructie, Geneo poate fi utilizat fara compromisuri si domeniul caselor pasive (Uf=0.79 W/m2K).

Nu exista o optiune mai buna pentru viitorul dumneavoastra energetic

Cu cat cladirea dumneavoastra este mai bine izolata termic, cu atat este mai mic consumul de energie pentru asigurarea unei temperaturi interioare optime. In plus, prin utilizarea ferestrelor cu eficienta energetica ridicata, contribuiti in mod activ la protejarea mediului inconjurator. Stabilitatea unica permite un design suplu al profilelor si astfel, obtinerea unor suprafete mai mari de sticla. In acest fel, beneficiati de un castig suplimentar de energie solara.

Izolare Termica

Izolare Fonica

Protectie Antirefractie

Arta formelor-libertatea de creatie

null

Deschis ideilor creative RAU-FIPRO dispune de proprietati excelente de maleabilitate. Astfel, pot fi realizate ferestre cu diverse forme. Lasati frâu liber creativitatii si dorin]elor dumneavoastra!

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact